۵۳۲ تن از علویان سوریه توسط هیئت تحریرالشام اعدام شدند آمادگی یمن برای ازسرگیری حمله به رژیم صهیونیستی چین: آمریکا یک‌جانبه از برجام خارج شده و باید با ایران وارد گفت‌و‌گو شود بازداشت یکی از فرماندهان حکومت بشار اسد در حمص سوریه گزارشگر سازمان ملل: هیچکس حق ندارد برای آینده فلسطینی‌ها تصمیم بگیرد فرانسه کشتار علویان سوریه را محکوم کرد واکنش عراقچی به ادعای ترامپ| نامه‌ای نگرفتیم دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان منهدم شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حزب‌الله به ادعا‌ها علیه این جنبش درباره تحولات سوریه واکنش نشان داد درگیری‌ها در سوریه ادامه دارد| اعدام میدانی غیرنظامیان (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) زلنسکی به عربستان می‌رود پزشکیان: نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم ادامه پیشروی ارتش روسیه در «کورسک» رهبر انقلاب: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست + فیلم معرفی علی‌اکبر صالحی به عنوان رئیس بنیاد ایران‌شناسی پیغام ایران به روسیه: هرگز با شروط دولت ترامپ وارد مذاکره نمی‌شویم توسعه همکاری‌های دفاعی-امنیتی فیلیپین و کانادا عراقچی: مسئولیت اتفاقات سوریه با ترکیه است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) تصویب برنامه ضدتروریسم سازمان همکاری شانگهای تا سال ۲۰۳۰ لهستان به دنبال سلاح هسته‌ای است دولت آلمان خواستار توقف خشونت در سوریه شد تصمیم غیرمنتظره پاکستان برای اخراج افغان‌های مجاز تلاش مداوم دولت در تأمین ارز نیازهای ضروری مردم و کالاهای اساسی جولانی برای کنترل اوضاع سوریه ۳۰۰۰ تروریست خارجی استخدام کرد قاتل سابقه‌دار در آمریکا با جوخه آتش اعدام شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حکم فرماندار مشهدمقدس صادر شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) کمیسیون‌های تخصصی مجلس میزبان ۱۰ وزیر از دولت خواهند بود
سرخط خبرها

دبیرکل سازمان ملل حمله اسرائیل به رفح را محکوم کرد | گوترش خواستار آتش بس فوری شد

  • کد خبر: ۲۳۰۸۹۱
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۰
دبیرکل سازمان ملل حمله اسرائیل به رفح را محکوم کرد | گوترش خواستار آتش بس فوری شد
دبیرکل سازمان ملل متحد حملات هوایی ۲۶ مه اسرائیل به اردوگاه آوارگان فلسطینی در رفح را به شدت محکوم و بر درخواست خود برای برقراری آتش بس فوری و آزادی فوری و بدون قید و شرط همه اسرا تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران افزود: آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد حملات هوایی ۲۶ ماه مه به چادرهای پناهجویان در رفح را به شدت محکوم می کند. او از تصاویر کشته ها و مجروحان از جمله بسیاری از کودکان کوچک غمگین شده است. همانطور که دبیرکل قبلاً گفته است، وحشت و رنج باید فوراً متوقف شود.

دوجاریک تصریح کرد: ««دبیر کل سازمان ملل برای بیش از ۳۶ هزار فلسطینی و حدود یک هزار و ۵۰۰ اسرائیلی که در خشونت های بی امان از جمله اقدامات وحشتناک تروریستی حماس و سایر گروه های مسلح فلسطینی در اسرائیل در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، تداوم حمله ویرانگر اسرائیل به غزه, شلیک بی رویه راکت به سمت اسرائیل کشته شده اند، متاسف است. فاجعه انسانی در غزه اکنون با چشم انداز قحطی ساخته دست بشر تشدید شده است.»»

سخنگوی سازمان ملل گفت: دبیرکل بر خواست خود برای آتش بس و آزادی فوری و بدون قید و شرط همه گروگان ها تاکید می کند. او دستورات اخیر دادگاه لاهه را یادآور می شود که لازم الاجرا بوده و باید به آنها عمل شود.

دوجاریک تاکید کرد: مقامات اسرائیلی باید اجازه، تسهیل و امکان ارسال فوری، ایمن و بدون مانع کمک های بشردوستانه به نیازمندان را بدهند و تمام گذرگاه ها باید مطابق با قطعنامه ۲۷۲۰ (۲۰۲۳) شورای امنیت باز باشد. سازمان‌های بشردوستانه باید دسترسی کامل، سریع، ایمن و بدون مانع برای دسترسی به غیرنظامیان نیازمند در سراسر غزه، مطابق با قطعنامه ۲۷۱۲ (۲۰۲۳) شورای امنیت داشته باشند.

او تاکید کرد: ما باید به سرعت برای بازگرداندن امنیت، عزت و امید به مردم آسیب دیده تلاش کنیم. این امر مستلزم تلاش های فوری برای حمایت و تقویت دولت جدید فلسطین و نهادهای آن، از جمله آماده سازی تشکیلات خودگردان فلسطین برای بر عهده گرفتن مجدد مسئولیت های خود در غزه است. همچنین باید با گام های ملموس و غیرقابل برگشت برای ایجاد افق سیاسی پیش برویم.

سخنگوی سازمان ملل ادامه داد: ویرانی ها و بدبختی های هفت ماه گذشته نیاز مطلق اسرائیلی ها، فلسطینی ها، کشورهای منطقه و جامعه بین المللی گسترده تر برای انجام گام های فوری جهت ورود مجدد به مسیر دستیابی به راه کار دو کشوری را تقویت می کند. سازمان ملل به حمایت از همه این تلاش ها ادامه خواهد داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->